دانلود پایان نامه رشته کشاورزی – صنایع غذایی :بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی – صنایع غذایی با عنوان : بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی […]

پایان نامه صنایع غذایی

  دانلود پایان نامه شناسایی رتبه‌بندی توانمند سازی صنعت توریسم مطالعه موردی کلانشهر تبریزدانلود پایان نامه سرب و کادمیوم در شیــرخشـک نوزادانپایان نامه ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناعدانلود پایان نامه تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندمدانلود پایان نامه طراحی بسته‌بندی برای بهبود ماندگاری مغز […]

پایان نامه بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی بخش علوم اجتماعی پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد  رشته جامعه شناسی گرایش محض بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان (مورد مطالعه: مقایسه زنان شاغل و خانه دار) استاد مشاور : دکتر سعیده گروسی  بهمن […]

پایان نامه تأثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرکز آموزش عالی رجاء پایان نامه کارشناسی ارشد_مدیریت صنعتی گرایش مالی   عنوان پایان نامه : تأثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران   تابستان 1393 برای رعایت حریم خصوصی نام […]

پایان نامه مطالعه تطبیقی و ویژگی های حق بر غذای کافی در ایران و حقوق بین الملل بشر

    دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه­ جهت دریافت کارشناسی ارشد رشته حقوق عمومی (M.A) عنوان : مطالعه تطبیقی و ویژگی های حق بر غذای کافی در ایران و حقوق بین الملل بشر شهریور 1394 برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده و استاد […]

پایان نامه درباره:اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :صنایع غذایی عنوان : اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد

پایان نامه های دانلودی رشته صنایع غذایی

blue-down-arrow-web-3d-icon-vector-14343270برای دانلود پایان نامه ها درباره این موضوع روی تصویر زیر کلیک کنید :

download (1)

دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارزشیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هسته عناب (عناب اصفهان) دانلود پایان نامه بررسی اثرکربوکسی متیل سلولز و بتا گلوکان بر خصوصیات حسی و شیمیایی ناگت میگویفراسودمند دانلود پایان نامه بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک پایان نامه پایدارسازی […]

پایان نامه های دانلودی رشته صنایع

 در این صفحه لیست همه پایان نامه های رشته صنایع سایت سبز فایل را در یک صفحه می توانید ببینید و برای استفاده در پروپوزال ،پایان نامه، تحقیق ، پروژه ، گزارش سمینار و دیگر فعالیت های علمی خودتان از آنها استفاه کنید دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارشد گروه صنایع غذایی: تاثیر دماهای متفاوت […]

پایان نامه شناسایی وطبقه بندی مواد زائد جامد و مایع صنعتی در صنایع فلزی و شیمیایی به روش UNEP و RCRA

 دانلود متن کامل پایان نامه شناسایی وطبقه بندی مواد زائد جامد و مایع صنعتی در صنایع فلزی و شیمیایی به روش UNEP  و RCRA (مطالعه موردی :شهرک صنعتی منتظریه اصفهان)

رساله دکتری علوم و صنایع غذایی-مطالعه تخمیر، نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگک

دانلود متن کامل پایان نامه

پایان نامه بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد عنوان : بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی

پایان نامه امکان سنجی تهیه پلیمر فعال حاوی مواد جاذب اکسیژن جهت بسته بندی مواد غذایی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :مهندسی پلیمر عنوان : امکان سنجی تهیه پلیمر فعال حاوی مواد جاذب اکسیژن جهت بسته بندی مواد غذایی

دانلود پایان نامه بررسی تاثیر مواد آلی بر رشد و عملکرد ارقام سیب‌زمینی به هدف تولید محصول ارگانیک (پاک)

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش : زراعت  عنوان :  بررسی تاثیر مواد آلی بر رشد و عملکرد ارقام سیب‌زمینی به هدف تولید محصول ارگانیک (پاک)

پایان نامه اثر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی از مواد ثانویه گیاه سرخارگل (اکیناسه)

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی عنوان : اثر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی از مواد ثانویه گیاه سرخارگل (اکیناسه) مؤسسه آموزش عالی بهاران – گرگان پایان ­نامه کارشناسی ارشد مهندسی علوم باغبانی  گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، ادویه­ای و عطری عنوان: […]

دانلود پایان نامه تحلیل معیارهای مکانی صنایع روستایی شهرستان رشت با تاکید بر اثرات زیست محیطی

پایان نامه بررسی پاسخ ژنوتیپ‌های برنج به سطوح مختلف نیتروژن محلول غذایی در شرایط غلظت معمولی و غنی شده دی اکسید کربن

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی پاسخ ژنوتیپ‌های برنج به سطوح مختلف نیتروژن محلول غذایی در شرایط غلظت معمولی و غنی شده دی اکسید کربن

پایان نامه طراحی مدل عوامل مؤثر بر شکل‌گیری برند با رویکرد پویایی سیستم(مورد مطالعه:صنایع غذایی زرین غزال)

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مدیریت عنوان : طراحی مدل عوامل مؤثر بر شکل‌گیری برند با رویکرد پویایی سیستم(مورد مطالعه:صنایع غذایی زرین غزال)

دانلود پایان نامه بررسی و ارزیابی نانوحسگر زیستی فیبر نوری جهت شناسایی مواد زیستی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :برق گرایش :الکترونیک عنوان : بررسی و ارزیابی نانوحسگر زیستی فیبر نوری جهت شناسایی مواد زیستی

پایان نامه نقش استراتژی بازاریابی بر توسعه فروش شرکت های کوچک و متوسط غذایی دریایی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مدیریت بازرگانی گرایش :مدیریت بازاریابی  عنوان : نقش استراتژی بازاریابی بر توسعه فروش شرکت های کوچک و متوسط غذایی دریایی

دانلود پایان نامه بررسی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان شرکت صنایع غذایی یک و یک

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مدیریت بازرگانی گرایش : بازرگانی داخلی  عنوان :بررسی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان شرکت صنایع غذایی یک و یک

پایان نامه صنایع غذایی مهارت نیروی کار – سرمایه گذاری – و کارایی مدیریت

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : عنوان : صنایع غذایی مهارت نیروی کار – سرمایه گذاری – و کارایی مدیریت

دانلود پایان نامه ارزیابی اثرات تجمعی (CEA) توسعه صنایع پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :مهندسی منابع طبیعی گرایش :محیط ­­زیست عنوان : ارزیابی اثرات تجمعی (CEA) توسعه صنایع پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر

دانلود پایان نامه سازوکار بازاریابی و فروش مواد شیمیایی در صنایع

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :شیمی گرایش :شیمی- فیزیک عنوان : سازوکار بازاریابی و فروش مواد شیمیایی در صنایع

پایان نامه بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii) ولیلکی ((GleditsiaCaspica وتعیین خواص ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :شیمی گرایش : آلی عنوان : بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii)  ولیلکی ((GleditsiaCaspica وتعیین خواص ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی

پایان نامه بررسی تاثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی عضو بورس اوراق بهادار تهران

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : گرایش : عنوان : بررسی تاثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی عضو بورس اوراق بهادار تهران

پایان نامه بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس و عصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی گرایش : شیمی آلی عنوان : بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس و عصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii)  ولیلکی (GleditsiaCaspica) و تعیین خواص ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی

دانلود پایان نامه بررسی پخش مواد رادیواکتیو از یک راکتور هسته­ ای فرضی MW 5

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی هسته ای  گرایش : راکتور  عنوان : بررسی پخش مواد رادیواکتیو از یک راکتور هسته­ای فرضی MW 5

پایان نامه شناسایی و سنجش عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش : بازاریابی بین الملل عنوان : شناسایی و سنجش عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی

پایان نامه کاربردهای نوین غذایی و غیرغذایی سیب‌زمینی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی عنوان : کاربردهای نوین غذایی و غیرغذایی سیب‌زمینی

پایان نامه توسعه مدل ریاضی برای بهبود کیفیت و سلامت محصول همراه با پایداری محیط زیست و کارآمدی حمل و نقل در زنجیره تامین صنایع غذایی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع گرایش :  صنایع عنوان : توسعه مدل ریاضی برای بهبود کیفیت و سلامت محصول همراه با پایداری محیط زیست و کارآمدی حمل و نقل در زنجیره تامین صنایع غذایی

دانلود پایان نامه تهیه بیوگاز از پارچه های مواد پسماندی

در چند دهه اخیر به دلیل رشد جمعیت و همچنین ارتقاء سطح استانداردهای زندگی مصرف الیاف و به دنبال آن تولید مواد پسماند نساجی به شدت افزایش یافته‌است. از عمده‌ترین راهکارهای مدیریت مواد پسماند نساجی دفن و سوزاندن است که این راهکارها اثرات تخریبی زیست محیطی بدنبال دارند. این درحالی است که بخش عمده‌ای از این مواد پسماند قابلیت تبدیل به محصول‌های بیولوژیک از جمله بیوگاز را دارند. بیوگاز از دسته سوخت‌های زیستی است که طی چهار مرحله اصلی در اثر تخمیر زیست توده توسط باکتری های بی‌هوازی تولید می‌شود. در این تحقیق به منظور افزایش بازده تولید بیوگاز،کاهش بلورینگی جزء پنبه‌ای و جداسازی الیاف پنبه از پلی‌استر، از پیش‌فرآوری با محلول کربنات سدیم برای پارچه پنبه-پلی‌استر و پنبه خالص استفاده شد و همچنین برخی ویژگی‌های پلی‌استر باقیمانده تعیین شد. نمونه‌های خام پنبه و پارچه جهت مقایسه، تحت پیش‌فرآوری با دماهای گوناگون (۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد)، در غلظت‌ها‌ی مختلف کربنات سدیم(۰، ۵/۰ و ۱ مولار) به مدت ۱۲۰ دقیقه قرارگرفت. عملیات تهیه بیوگاز روی نمونه‌های خام و پیش‌فرآوری شده پارچه و پنبه و همچنین یک نمونه پارچه تهیه شده از پنبه بازیابی‌شده از نوع ویسکوز انجام گرفت. بیشترین مقدار متان تولید‌شده از پارچه و پنبه به‌ترتیب، ۹/۳۲۸ و ۱/۳۶۱ میلی‌لیتر به‌ازای هر گرم جامد فرار برای نمونه‌های پیش‌فرآوری شده در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد با غلظت ۵/۰ مولار کربنات سدیم به مدت زمان ۱۲۰ دقیقه در طی ۴۰ روز به‌دست آمد. همچنین تحت این شرایط دمایی و غلظت کربنات سدیم، الیاف پلی‌استر به میزان قابل توجهی هیدرولیز و از ساختار پارچه جدا شدند به‌طوری که درصد سلولز موجود در جامد باقیمانده پس از پیش‌فرآوری در حدود ۹۱ درصد بدست آمد. متان تولیدی از ویسکوز طی مدت ۴۰ روز، ۷/۳۸۱ میلی‌لیتر به‌ازای هر گرم جامد فرار بود.گرچه تصاویر تهیه شده به روش میکروسکوپ الکترونی روبشی از بهترین نمونه‌های پیش‌فرآوری شده و نمونه خام پنبه و پارچه، تغییر محسوسی جز اندکی تورم در ساختار میکروفیبریلی پنبه نشان نمی‌دهد اما نتایج حاصل از آنالیز FTIR نشان دهنده کاهش کریستالینیتی جزء پنبه‌ای و همچنین تبدیل سلولز نوع اول به نوع دوم است.بنابراین افزایش قدرت جذب، ازبین‌رفتن ناخالصی‌ها، کاهش بلورینگی بخش سلولزی و هیدرولیز بخش پلی‌استری در اثر پیش‌فرآوری قلیایی را می‌توان از عوامل افزایش بازده تولید بیوگاز و اتانول در این تحقیق دانست. همچنین نمونه‌های پیش‌فرآوری شده پنبه وپارچه خام جهت تعیین میزان گلوکز تولیدی به مدت ۷۲ ساعت توسط آنزیم‌های سلولاز و بتا گلوکسیداز هیدرولیز شدند. بهترین نمونه‌های هیدرولیز آنزیمی و همچنین نمونه‌های خام تحت شرایط تخمیر جداگانه توسط مخمر ساکارومایسیس سرویسیه به‌منظور تهیه اتانول قرارگرفتند. بیشترین بازده هیدرولیز آنزیمی در نمونه پنبه‌ای به ترتیب به میزان ۹/۸۷ و ۹/۸۸ درصد و در نمونه پارچه به‌ترتیب به میزان ۵/۷۹ و ۷/۸۱ درصد مشاهده شد. این درحالی است که بازده هیدرولیز آنزیمی نمونه پنبه خام ۹/۳۶ درصد و پارچه پیش‌فرآوری نشده ۰/۲۸ درصد بود. بیشترین بازده تولید اتانول از پنبه و پارچه به ترتیب ۴/۶۹ و ۵/۵۹ درصد بدست آمد.
کلمه‌‌های کلیدی: بیوگاز، پارچه، پنبه، هیدرولیز آنزیمی، کربنات سدیم

دانلود پایان نامه تاثیر روش‌های نوین فرآوری موادغذایی بر ماندگاری ویتامین‌ها


0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *