ویژگی‌های تخم مرغ و وزن جوجه­ مرغ‌های مادر گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی گرایش : فیزیولوژی دام عنوان : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگی‌های تخم مرغ و وزن جوجه­ مرغ‌های مادر گوشتی

پایان نامه : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگی‌های تخم مرغ و وزن جوجه­ی مرغ‌های مادر گوشتی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش : فیزیولوژی دام عنوان : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگی‌های تخم مرغ و وزن جوجه­ی مرغ‌های مادر گوشتی

دانلود پایان نامه اثر افزودن پودر تفاله خشک مرکبات بر عملکرد تولیدمثلی مرغ های مادر گوشتی مسن

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:علوم دامی عنوان:اثر افزودن پودر تفاله خشک مرکبات بر عملکرد تولیدمثلی مرغ های مادر گوشتی مسن

پایان نامه تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم دامی گرایش :پرورش و تولید طیور عنوان : تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار

پایان نامه درباره:اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی گرایش :پرورش و تولید طیور عنوان : اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی

پایان نامه بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد عنوان : بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی

پایان نامه مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر

blue-down-arrow-web-3d-icon-vector-14343270برای دانلود پایان نامه ها درباره این موضوع روی تصویر زیر کلیک کنید :

download (1)

عملکرد جوجه های نرگوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان : مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر عملکرد جوجه های نرگوشتی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رشت پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام عنوان: مقایسه چهار […]

پایان نامه تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام و طیور عنوان : تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دانشگاه ارومیه مرکز آموزش های نیمه حضوری پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام و طیور عنوان: تاثیر مکمل سازی سیر […]

پایان نامه تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه‌،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان : تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه‌،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته علوم دامی  گرایش: تغذیه‌ دام عنوان: تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه […]

پایان نامه دکتری: بهبود فراسنجه‌های فیزیولوژیک و ملکولی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی با تغذیه عصاره‌های گیاهی

 رشته : علوم دامی عنوان : بهبود فراسنجه‌های فیزیولوژیک و ملکولی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی با تغذیه عصاره‌های گیاهی سرشار از ترکیبات فنولی در دوره پایانی پرورش

پایان نامه بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی گرایش : تغذیه طیور عنوان : بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

پایان نامه بررسی اثر چای و مقایسه آن با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره­ های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی گرایش : تغذیه دام و طیور عنوان : بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه آن با آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره­ های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

پایان نامه اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید های آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز برعملكرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی عنوان : اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید های آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز برعملكرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

پایان نامه مطالعات نظری پیرامون بهبود کیفیت و افزایش تولید به منظور شناسایی عوامل موثر بر صنعت مرغداری

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد عنوان : مشخص نمودن برخی از زوایای بسیار مهم پدیده عملکرد اقتصادی كه از جایگاه ویژه ای برخوردار است

پایان نامه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم­ های عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجه‏های گوشتی نژاد Rass

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :زیست شناسی گرایش :زیست شناسی جانوری عنوان : بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی  یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم­ های عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجه‏های گوشتی نژاد Rass

پایان نامه بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم دامی گرایش :تغذیه دام عنوان : بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

پایان نامه بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :کشاورزی علوم و صنایع غذایی گرایش :شیمی مواد غذایی عنوان : بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

پایان نامه بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تری‌گلیسیرید و کلسترول سرم جوجه‌های گوشتی راس 308

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش :علوم دامی عنوان : بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تری‌گلیسیرید و کلسترول سرم جوجه‌های گوشتی راس 308

دانلود پایان نامه بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم و صنایع غذایی گرایش : شیمی مواد غذایی عنوان : بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

پایان نامه ” اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چند گانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت پرورش و تولید طیور عنوان :  اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چند گانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت پرورش و تولید طیور  عنوان: اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چند گانه […]

دانلود پایان نامه بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش : تغذیه طیور عنوان : بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

پایان نامه اثرات تغذیه­ ای سطوح مختلف نانو­سلنیوم در سنین 22 تا 42 روزگی بر پاسخ ایمنی، برخی فراسنجه­ های خونی و خصوصیات لاشه جوجه­ های گوشتی

پژوهش حاضر به منظور بررسی تأثیر غلظت های مختلف نانوسلنیوم مخلوط در آب آشامیدنی بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور، مقادیر معین نانوسلنیوم از آغاز هفته چهارم تا انتهای هفته ششم به مدت 21 روز به آب آشامیدنی افزوده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی، با 176 قطعه جوجه گوشتی سویه راس در 4 تیمار (سطح مصرف صفر، 1/0، 2/0 و 3/0 پی پی ام نانوسلنیوم در لیتر آب) با 4 تکرار و 11 قطعه جوجه در هر تکرار انجام گرفت. جهت بررسی پاسخ ایمنی و تعیین برخی فراسنجه های خونی، در روز 42 ام دوره پرورش، دو قطعه جوجه از هر تکرار به طور تصادفی انتخاب و خون گیری از ورید زیر بال آن ها انجام گرفت و سپس شمارش انواع گلبول های سفید خون و اندازه گیری میزان گلوکز، تری گلیسرید، کلسترول، HDL و LDL صورت گرفت. علاوه بر آن، جهت ارزیابی خصوصیات لاشه، در روز آخر دوره پرورش یک قطعه جوجه از هر تکرار کشتار شده و بخش های مختلف لاشه نظیر ران ها، سینه، پشت و بال ها، چربی حفره بطنی، کبد، سنگدان، قلب و اندام های لنفوئیدی توزین گردیدند. نتایج به دست آمده نشان داد فراسنجه های ایمنی به طور قابل توجهی تحت تأثیر تیمارها قرار گرفتند (05/0P<). بدین صورت که با افزایش سطح نانوسلنیوم، درصد مونوسیت ها، لنفوسیت ها و ائوزینوفیل ها افزایش (05/0P<) و درصد هتروفیل ها و نیز نسبت هتروفیل به لنفوسیت روندی نزولی داشت (05/0P<). هم چنین، افزایش غلظت نانوسلنیوم در مقایسه با گروه شاهد، باعث افزایش میزان HDL (05/0P<) و کاهش میزان تری گلیسرید، کلسترول و LDL شد (05/0P). از نظر درصد وزن ران ها، پشت و بال ها، قلب و سنگدان جوجه ها تفاوت معنی داری مشاهده نشد (05/0P>) در حالی که درصد وزن سینه، چربی محوطه بطنی و کبد به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارها قرار گرفت (05/0P).

پایان نامه ارائه ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با بهره گرفتن از پویایی سیستم ها

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی سیستم های اقتصادی- اجتماعی عنوان : ارائه­ ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با بهره گرفتن از پویایی سیستم ­ها

دانلود پایان نامه اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته بندی شده گوشت مرغ

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی محیط عنوان : اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته بندی شده گوشت مرغ

دانلود پایان نامه بررسی عوامل مدیریتی موثر برعملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی جنوب استان تهران

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:مدیریت پرورش و تولید طیور عنوان:بررسی عوامل مدیریتی موثر برعملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی جنوب استان تهران

دانلود پایان نامه رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، زیست فراهمی فسفر

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش:علوم دامی عنوان:رشته علوم دامی- تغذیه دام و طیور -تاثیر سطوح مختلف سبوس برنج اکسترود شده در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، زیست فراهمی فسفر

دانلود پایان نامه نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE بر عملکرد و بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی  گرایش : تغذیه دام و طیور عنوان : نقش مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامینE  بر عملکرد و بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

پایان نامه ارشد کشاورزی و منابع طبیعی: بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با بهره گرفتن از آنزیم همی سل بر عملکرد کیفیت تخم مرغ

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی و منابع طبیعی گرایش : تغذیه دام عنوان : بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با بهره گرفتن از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم تخم گذاری

پایان نامه ارشد رشته علوم دامی : بررسی اثر تزریق تستوسترون در خروس­های گله مادر گوشتی برعملکرد گله

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام با عنوان : بررسی اثر تزریق تستوسترون در خروس­های گله مادر گوشتی برعملکرد گله

پایان نامه مهندسی صنایع گرایش سیستم های اقتصادی اجتماعی: ارائه ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با بهره گرفتن از پویایی سیستم ها

متن کامل پایان نامه با فرمت ورد پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم و فنون مازندران پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع گرایش سیستم های اقتصادی- اجتماعی عنوان: ارائه­ ی مدلی برای بررسی سیاست های بهبود زنجیره ارزش صنعت مرغ با بهره گرفتن از پویایی سیستم ­ها استاد […]

پایان نامه ارشد رشته صنایع غذایی : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان :  بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان […]

پایان نامه های دانلودی رشته کشاورزی – دامپروری


0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *