آپاندیسیت

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی  (M.A) گرایش : میکروبیولوژی عنوان :بررسی باکتری های احیاء کننده سولفات در عفونت های روده بزرگ و آپاندیسیت

پایان نامه کیفیت زندگی مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر

 دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته  روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی   دانشکده ی تحصیلات تکمیلی، گروه روانشناسی پایان نامه برای دریافت درجه ی کارشناسی ارشد گرایش بالینی   عنوان: بررسی رابطه بین ویژگی­های شخصیتی و سبک­های تفکر در پیش بینی کیفیت زندگی مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر     سال 94-93 […]

پایان نامه تأثیر لمس­درمانی بر اضطراب و شدت علایم بیماران مبتلا به سندرم روده­ی تحریک­پذیر

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی دانشگاه تربیت معلم تهران دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی پایان نامه جهت دریافت مدرک کارشناسی ارشد رشته روان­شناسی­ عمومی عنوان: تأثیر لمس­درمانی بر اضطراب و شدت علایم بیماران مبتلا به سندرم روده­ی تحریک­پذیر استاد مشاور دکتر محمد مولوی دی 1389 برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده […]

پایان نامه بررسی سروده های محلی روستای زیارت سید سلطان محمد(ع)

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :زبان و ادبیات فارسی گرایش :زبان و ادبیات فارسی عنوان : بررسی سروده های محلی روستای زیارت سید سلطان محمد(ع)

پایان نامه بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم دامی گرایش :تغذیه دام عنوان : بررسی اثر افزودنیهای خوراکی های مختلف بر سیستم ایمنی بدن ،مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

پایان نامه بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی گرایش : میکروبیولوژی عنوان : بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان

پایان نامه بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان (Huso huso)

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی گرایش : میکروبیولوژی عنوان : بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان (Huso huso)

blue-down-arrow-web-3d-icon-vector-14343270برای دانلود پایان نامه ها درباره این موضوع روی تصویر زیر کلیک کنید :

download (1)

پایان نامه ارشد رشته ادبیات فارسی: بررسی سروده های شاعران ایرانی خارج از کشور با تکیه بر سروده های شاعران معاصر

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی عنوان : بررسی سروده های شاعران ایرانی خارج از کشور با تکیه بر سروده های شاعران معاصر

پایان نامه ارشد رشته جغرافیا- اکوتوریسم:بررسی اثرات خانه های دوم براکوتوریسم؛ مطالعه موردی دهستان لواسان بزرگ روستای ایرا و نیکنامده

دانلود متن کامل پایان نامه درجه کارشناسی ارشد رشته جغرافیا گرایش اکوتوریسم با عنوان:بررسی اثرات خانه های دوم براکوتوریسم؛ مطالعه موردی دهستان لواسان بزرگ روستای ایرا و نیکنامده

پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی با موضوع ژیاردیا لامبلیا تک یاخته تاژک دار روده ای

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی با عنوان :  ژیاردیا لامبلیا تک یاخته تاژک دار روده ای در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه […]

پایان نامه تاثیرهشت هفته تمرینات یوگا بر تاب­آوری و امید به زندگی بیماران زن سرطانی بهبود یافته

 متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی   پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد MA گرایش روانشناسی ورزشی عنوان تاثیرهشت هفته تمرینات یوگا بر تاب­آوری و امید به زندگی بیماران زن سرطانی بهبود یافته            تابستان 93 برای رعایت حریم […]

پایان نامه های دانلودی رشته زیست شناسی

دانلود رایگان متن کامل پایان نامه:بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت  بررسی ارتباط پلی مورفیسم های فاکتورهای انعقادی پایان نامه رشته پزشکی با عنوان بروسلوز پایان نامه رشته زیست شناسی : بررسی اثر چند نوع فرمولاسیون باکتری سودوموناس فلورسنت […]

دانلود پایان نامه تولید سس مایونز پروبیوتیک

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : مهندسی علوم و صنایع غذایی عنوان : تولید سس مایونز پروبیوتیک

پایان نامه تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستون های حاوی آنزیم لاکتاز تثبیت شده در کلسیم آلژینات

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی عنوان : تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستون های حاوی آنزیم لاکتاز تثبیت شده در کلسیم آلژینات دانشگاه ارومیه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی عنوان: تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و […]

پایان نامه استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرایند

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی عنوان : استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرایند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی  عنوان: استفاده از صمغ فارسی […]

پایان نامه بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : علوم دامی گرایش : تغذیه طیور عنوان : بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

پایان نامه اثر عصاره دودی گیاهان و دود آئروسل بر جوانه زنی بذور و صفات رشدی سه گیاه داروئی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : زراعت و اصلاح نباتات گرایش : زراعت عنوان : اثر عصاره دودی گیاهان و دود آئروسل بر جوانه زنی بذور و صفات رشدی سه گیاه داروئی

پایان نامه مطالعه برای به دست آوردن الگوی شناسایی بین بیماران سرطان کولون و افراد سالم با بهره گرفتن از HNMR اسپکتروسکوپی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :زیست شناسی گرایش :بیوشیمی عنوان : مطالعه برای به دست آوردن الگوی شناسایی بین بیماران سرطان کولون و افراد سالم با بهره گرفتن از HNMR اسپکتروسکوپی

پایان نامه آنالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه C2 پروتئین ۱۶۶CD در میزبان پروکاریوتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :بیوتکنولوژی گرایش :میکروبی عنوان : آنالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه C2 پروتئین ۱۶۶CD  در میزبان پروکاریوتی

دانلود پایان نامه سنتز نانوذرات کوپلیمری Zeolite-PEG متصل به حساسگر نوری متیلن بلو به منظور بررسی خواص فتوفیزیکی آن

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک  گرایش : اتمی مولکولی عنوان :   سنتز نانوذرات کوپلیمری Zeolite-PEG متصل به حساسگر نوری متیلن بلو به منظور بررسی خواص فتوفیزیکی آن

دانلود پایان نامه سنتز نانوذرات کوپلیمری Zeolite-PEG متصل به حساسگر نوری متیلن بلو به منظور بررسی خواص فتوفیزیکی آن

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته  فیزیک گرایش :اتمی مولکولی عنوان : سنتز نانوذرات کوپلیمری Zeolite-PEG متصل به حساسگر نوری متیلن بلو به منظور بررسی خواص فتوفیزیکی آن

پایان نامه سنتز و شناسایی کمپلکس­های جدید دارویی از گالیم و قلع و تیتانیم و مطالعات کلینیکی تعدادی از آن­ها در درمان برخی رده ­های سلول­های سرطانی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی محض گرایش : معدنی عنوان : سنتز و شناسایی کمپلکس­های جدید دارویی از گالیم، قلع و تیتانیم و مطالعات کلینیکی تعدادی از آن­ها در درمان برخی رده ­های سلول­های سرطانی

دانلود پایان نامه بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش : تغذیه طیور عنوان : بررسی اثرات جیره­ های حاوی آویشن، گل‌گاو زبان و سین‌بیوتیک بر عملکرد جوجه­ های گوشتی

پایان نامه اندازه گیری ومقایسه مقادیر سرب وکادمیوم در زیتونهای سبز

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی  گرایش : شیمی مواد غذایی عنوان : اندازه گیری ومقایسه مقادیر سرب وکادمیوم در زیتونهای سبز

پایان نامه : سنتز، شناسایی کمپلکس­های جدید دارویی از گالیم، قلع و تیتانیم و مطالعات کلینیکی تعدادی از آن­ها در درمان برخی رده­های سلول­های سرطانی

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی محض گرایش : معدنی عنوان : سنتز، شناسایی کمپلکس­های جدید دارویی از گالیم، قلع و تیتانیم و مطالعات کلینیکی تعدادی از آن­ها در درمان برخی رده­های سلول­های سرطانی

دانلود پایان نامه بررسی اثر فرآورده‌ها ی کفیر موجود در بازار ایران

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی گرایش : بیوتکنولوژی میکروبی عنوان : بررسی اثر فرآورده‌ها ی کفیر موجود در بازار ایران

کبررسی تاثیر افزودن متیونین به جیره­های حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره­های عربیپایان نامه ارشد

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش : تغذیه دام عنوان : بررسی تاثیر افزودن متیونین به جیره­های حاوی تانن بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره­های عربی

دانلود پایان نامه بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

زمینه: گیاه جاشیر در مناطق سردسیر و کوهستانی استان فارس( سپیدان و ..) می روید و در بهار چیده می شود و از آن در تهیه ماست جاشیر (غذای سنتی) استفاده می کنند. کربوهیدرا ت های غیر قابل هضم (فیبر) موجود در برگ های این گیاه ممکن است بتواند به عنوان پری بیوتیک در ماست پروبیوتیک ایفای نقش نماید.
هدف: بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک.
روش: ابتدا ۱۵ کیلوگرم شیر۵/۱ درصد چربی، پاستوریزه و هموژنیزه را در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه حرارت داده سپس تا ۴۰ درجه سانتی گراد خنک نمودیم و از هر مایه کشت آغازگر (باکتری های سنتی ماست (YC-X11) و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ((L.Casei 431 DVS) به اندازه ۱ درصد وزنی/وزنی به شیر به عنوان استارتر افزوده شد. سپس گرمخانه گذاری نمونه ها تا رسیدن به ۸/۴=pH در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد انجام شد. ماست های تولید شده تا رسیدن به قوام و بافت مناسب درون یخچال نگهداری شدند. سپس مقادیر ۱۰، ۲۰ و ۳۰ گرم از جاشیر آماده شده به ترتیب به ۹۰، ۸۰ و ۷۰ گرم ماست پروبیوتیک افزوده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویژگی های حسی و میزان زنده مانی باکتری های پروبیوتیک نمونه ها ( سه نمونه حاوی جاشیر و یک نمونه شاهد بدون جاشیر) طی مدت ۲۱ روز نگهداری در دمای یخچال در روزهای ۱، ۷، ۱۴و ۲۱ پس از تولید و در سه تکرار بررسی شد.
یافته ها : اسیدیته نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل طی دوران نگهداری اختلاف قابل توجهی نداشت. میزان آب اندازی نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل در روزهای ۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ تفاوت قابل ملاحظه ای داشت (p=0.000). نمره ویژگی های حسی شامل طعم، بو، آب انداختن و رنگ نمونه های ماست پروبیوتیک نسبت به ماست معمولی طی دوره نگهداری بجز نمره احساس دهانی تفاوت قابل ملاحضه ای نداشتند. تعداد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (log CFU/ml) در نمونه های ماست حاوی جاشیر نسبت به ماست کنترل در روز اول (p=0.009)، هفتم (p=0.040) چهاردهم (p=0.000) و بیست و یکم (p=0.000) تفاوت قابل ملاحظه داشت.
نتیجه گیری : بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از جاشیر در ماست پروبیوتیک ۲۰ درصد بوده است. جاشیر باعث نگهداشتن اسیدیته در محدوده مناسب برای بقاء پروبیوتیک شد و میزان آب اندازی را کاهش داد و به دلیل داشتن مواد مغذی و فیبر، باعث افزایش مدت زمان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی در محدوده تعیین شده (CFU/ml log106) طی مدت نگهداری شده و این محصول را می توان بعنوان ماست پروبیوتیک معرفی نمود .
کلید واژه ها: جاشیر، فیزیکوشیمیایی، ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک

عناوین پایان نامه های کارشناسی ارشد که به زودی درسایت درج خواهند شد-قسمت ۵

اینها لیست عناوین پایان نامه هایی است که در حال انتشار آنها بر روی سایت هستیم.(همگی پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد) البته شاید وقتی شما این صفحه را می خوانید پایان نامه مورد نظر شما در سایت درج شده باشد . برای پیدا کردن پایان نامه مورد نظرتان از قسمت جستجوی سایت که در […]

دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : استخراج لیکوپن از ضایعات گوجه فرنگی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش تکنولوژی مواد با عنوان :  استخراج لیکوپن از ضایعات گوجه فرنگی در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه […]

پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی : بررسی اثرمصرف توام دانه های آفتابگردان، کدو و هندوانه بر حافظه

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته  زیست شناسی گرایش فیزیولوژی جانوری با عنوان : بررسی اثرمصرف توام دانه های آفتابگردان، کدو و هندوانه بر حافظه در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود […]

پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی : بررسی بیان پروتئین جنینی دخیل در رشد و نمو DPPA2

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی گرایش سلولی تکوینی با عنوان : بررسی بیان پروتئین جنینی دخیل در رشد و نمو DPPA2 در ادامه مطلب می

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *