بادام هندی یکی از محبوبترین آجیلها در سراسر دنیاست که طرفداران زیادی داره.
بادام هندی رو با نامهای آکاژو یا کاشو هم یاد میکنن.
این ماده خوراکی شامل مقادیر زیادی آنتیاکسیدان، ویتامینها و مواد معدنیه که واسه کارکرد هر چی بهتر بدن به درد بخور هستن. بادام هندی اصالتا بومی برزیله اما در قرن ۱۶ میلادی به هند آورده شد.
این آجیل که شکلی مثل کلیه آدم داره از خواص سلامتی زیادی واسه بدن آدم برخورداره که در زیر به تعدادی از اونا اشاره شده.
همراهمون باشین.
۱- پیشگیری از سرطان
پروآنتوسیانیدینهای اولیگومریک یه جور فلاونول هستن که به مقابله با سلولهای توموری میپردازند و از رشد و افزایش اونا پیشگیری میکنن. این مواد به همراه مس زیادی که در بادام هندی هست به طور موثری به مقابله با سلولهای سرطانی میپردازه؛ به خصوص از سرطان روده جلوگیری میکنه. مهمترین خاصیت کاشو، ضد سرطان بودن اون هستش.
۲- تقویت قلب
بادام هندی در مقایسه با بقیه آجیلها شامل چربی اندکیه و اسید اولئیک هم داره که واسه سلامت هر چی بیشتر قلب خوبه. این ماده خوراکی کلسترول نداره. آنتیاکسیدان موجود در اون فرد رو از مریضیهای قلبی دور نگه میداره.
۳- کاهش فشار خون
بادام هندی به کمک منیزیوم موجود در خود دلیل کاهش فشار خون میشه.
۴- کمک به موها
مس یه ماده معدنیه که باعث میشه تا موها به اون تغییر رنگ بدن. پس اگه بادام هندی که پر از مسه رو زیاد استفاده کنین، موهای مشکی که همیشه آرزویش رو داشتین رو دارین.
۵- استخونهای سالم
مثل کلسیم، منیزیوم هم واسه سلامت بیشتر استخونها لازمه. بادام هندی پر از منیزیومه.
۶- اعصاب سالم
منیزیوم در سطح استخونها ذخیره میشه و از رسیدن کلسیم به سلولهای عصبی پیشگیری میکنه و بدین وسیله دلیل حفظ آرامش رگهای خونی و ماهیچهها میشه. مقدار کم منیزیوم میتونه دلیل نشت کلسیم به رگهای خونی شه.
هم اینکه کمبود این ماده معدنی میتونه دلیل بروز سردردهای میگرنی شه.
۷- پیشگیری از سنگ کیسه صفرا
مصرف روزانه بادام هندی خطر تولید سنگ کیسه صفرا رو تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.
۸- کمک به کاهش وزن
با اینکه بادام هندی به نظر خیلی چربه اما شامل کلسترولهای به درد بخور واسه بدنه. گفته میشه کسایی که دو بار در هفته یه مشت بادام هندی میخورند کمتر از بقیه مردم دچار اضافه وزن میشن.
۹- آنتی اکسیدان
سلنیوم، مس، منیزیوم و … به عنوان عوامل مشترک خیلی از آنزیمها عمل میکنن.
۱۰- کمک به گوارش غذا
آکاژو یا بادام هندی به رشد و پیشرفت اسید نوکلئیک کمک میکنن که دلیل تقویت هر چی بیشتر سیستم گوارش بدن میشه.
۱۱- منبع غنی ویتامینها
بادام هندی هم اینکه منبع مهمی از ریبوفلاوین، پنتوتنیک اسید، تیامین، نیاسین و … است که از مریضیهای کم خونی، پلاگر و … پیشگیری میکنه.
۱۲- دندون و لثههای سالم
منیزیوم موجود در بادام هندی واسه استخونهای بدن خوبه. این ماده معدنی هم اینکه در حفظ سلامت و تقویت لثهها و دندونها هم نقش مهمی داره.
۱۳- کمک به خواب راحت
پس از یائسگی مصرف بادام هندی میتونه به داشتن آرامش و خواب راحت به زنان کمک کنه.
۱۴- نابود کردن رادیکالهای آزاد
بادام هندی هم اینکه رادیکالهای آزاد رو از بین میبرد، رادیکالهایی که وجودشون مشکلات سلامتی واسه بدن بدنبال داره.
۱۵- پیشگیری از دژنراسیون ماکولا
بادام هندی توانایی فیلتر کردن اشعههای فرابنفش خورشید رو داره و در نتیجه از تشکیل مریضی پوچی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) پیشگیری میکنه.